Продукти за marinades s (10)

Филе от пангас

Филе от пангас

IQF
Марината за фахити

Марината за фахити

Марината за фахити е ароматна смес, предназначена да добави смели, пикантни вкусове към месото и зеленчуците за приготвяне на фахити. Тя комбинира подправки и билки, които създават димящ профил на вкуса с киселинни нотки. Вкус: димящ, леко пикантен, с акценти на бавно готвена храна и намек за свежест. Как да се използва: Маринати за бели меса или зеленчуци
Рогнон

Рогнон

Рогнонът е популярен избор за любителите на месото, предлагащ нежна текстура и богат вкус, който подобрява любимите ви ястия. Този рогнон е внимателно подбран заради качеството и свежестта си, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. Той е идеален за гриловане, печене и ястия на бавен огън. Наличен в различни размери, рогнонът е перфектен за професионални и домашни кухни. Неговата практична опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител готвач, този рогнон е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
Полу-месни ребра

Полу-месни ребра

Полу-месните ребра са популярен избор за любителите на месото, предлагайки нежна текстура и богат вкус, които подобряват любимите ви ястия. Тези ребра са внимателно подбрани за тяхното качество и свежест, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. Те са перфектни за гриловане, печене и ястия на бавен огън. Налични в различни размери, полу-месните ребра са идеални за професионални и домашни кухни. Практичната им опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител-готвач, тези полу-месни ребра са задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
Маринати

Маринати

Независимо дали става въпрос за маслени маринати, емулсионни маринати, нишестени маринати или сухи маринати (подправки), с или без свързващи съединения, нашите продукти са прецизно адаптирани, за да отговорят на различните предизвикателства при приготвянето на месни продукти, замразени продукти и полуготови ястия. От екзотични до класически и традиционни, вкусът, външният вид и хаптиката винаги са приятно хармонизирани. Нашите варианти в обобщение: FoxMaro® – маслени маринати FoxMare® – емулсионни маринати FoxMadry® – сухи маринати FoxMaris® – нишестени маринати Съвсем ново: Марината FoxMare с Skyr Нашите пет прецизно настроени емулсионни маринати с Skyr съдържат 28% Skyr и са налични за свинско, говеждо, птиче месо, риба и зеленчуци. Освен това, Skyr е много добро съставка за дипове. Процентът на Skyr осигурява вкус на свежест и допълнителен тласък на протеин. В комбинация с емулсионните маринати, ферментиралият Skyr прави месото, рибата и зеленчуците нежни и е с ниско съдържание на калории.
Филета от тилапия

Филета от тилапия

Филета от тилапия
Средиземноморска смес

Средиземноморска смес

Баклажан, маслина, домат и чушки съставляват тази смес, която придава типичност на вашите сосове, месни плънки, готвена риба, терини и други кулинарни приготовления. Colin-Ингредиенти Реф:60159402 Основни съставки: Домат, чушки, маслина, баклажан Списък на включените съставки: Домат, чушки, маслина, баклажан Термична обработка: Не Препоръчителна доза: 2 до 5 % Цвят и визуално: Бял, червен, зелен и черен Опаковка: Чанта от 20 кг Палетизиране: Европалет от 500 кг
Пинчо Моруно

Пинчо Моруно

СЪСТАВКИ: Свинско месо, манатарки (17%), вода, сол, царевично нишесте, подправки, декстроза, консервант (натриев сулфит), антиоксиданти (E301, E331) и оцветител E120. Може да съдържа следи от мляко, целина.
Филета от пангасиус

Филета от пангасиус

IQF / IWP
Месо преди

Месо преди

"La Viande avant" е популярен избор за любителите на месо, предлагащ нежна текстура и богата вкус, които подобряват любимите ви ястия. Това месо е внимателно подбрано заради качеството и свежестта си, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. То е перфектно за гриловане, печене и ястия на бавен огън. Налична в различни размери, "La Viande avant" е идеална за професионални и домашни кухни. Практичната опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител-готвач, това месо е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.